Mangler du kommunikationsløsninger? Gå til friendly-cph.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Her er en vejledning hvis du ønsker at slette dine cookies (se vejledning).

Vimeo
Vi hoster vores videoer på Vimeo. Når du ser en video på vores website eller på vimeo.com, indgår du i vores statistik på Vimeo. Denne statistik kan ikke fravælges.

Google ReCaptcha
Vi bruger Google ReCaptcha til at beskytte vores kontaktform mod spam. Funktionen er altid aktiv og kan ikke fravælges.

Google Analytics
Vi bruger Google Analytics til statistik og til at analysere hvordan du bruger vores website. Du kan vælge om du vil indgå i denne statistik herunder. Reload siden for at se din aktuelle status, hvis du ændrer den.

CookieVarighedBeskrivelse
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
__hssc30 minutesHubSpot sets this cookie to keep track of sessions and to determine if HubSpot should increment the session number and timestamps in the __hstc cookie.
__hssrcsessionThis cookie is set by Hubspot whenever it changes the session cookie. The __hssrc cookie set to 1 indicates that the user has restarted the browser, and if the cookie does not exist, it is assumed to be a new session.
__hstc5 months 27 daysThis is the main cookie set by Hubspot, for tracking visitors. It contains the domain, initial timestamp (first visit), last timestamp (last visit), current timestamp (this visit), and session number (increments for each subsequent session).
_ga2 yearsSat af Google Analytics. _ga-cookien beregner besøgs-, sessions- og kampagnedata og holder også styr på brugen af websitet til websitets analyserapport. Cookien gemmer oplysninger anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer for at genkende unikke besøgende.
_gat_gtag_UA_109862135_11 minuteSat af Google til at skelne brugere.
_gid1 daySat af Google Analytics. _gid cookien gemmer information om, hvordan besøgende bruger et website, samtidig med at den opretter en analyserapport over websitets ydeevne. Nogle af de data, der indsamles, omfatter antallet af besøgende, deres kilde og de sider, de besøger anonymt.
cookielawinfo-checkbox-analytics1 yearSat af GDPR Cookie Consent plugin. Denne cookie bruges til at registrere brugerens samtykke til cookies i kategorien "Statistik".
cookielawinfo-checkbox-marketing1 yearNo description
cookielawinfo-checkbox-necessary1 yearSat af GDPR Cookie Consent plugin. Denne cookie bruges til at registrere brugerens samtykke til cookies i kategorien "Nødvendige".
CookieLawInfoConsent1 yearSat af GDPR Cookie Consent plugin. Registrerer knappens standard tilstand for den tilsvarende kategori. Det fungerer kun i koordinering med den primære cookie.
hubspotutk5 months 27 daysHubSpot sets this cookie to keep track of the visitors to the website. This cookie is passed to HubSpot on form submission and used when deduplicating contacts.
viewed_cookie_policy1 yearSat af GDPR Cookie Consent plugin. Denne primære cookie overvåger brugerens samtykke til brugen af ​​cookies.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, samt sider og videoer du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Friendly Cph A/S
Ullerødvej 11
2980 Kokkedal
Telefon: 21817008
gc@animatiosnvideo.dk

Ring nu og få en snak om din næste video - 21 81 70 08