Mangler du kommunikationsløsninger? Gå til friendly-cph.dk

Storyboard

Bestil vores gratis storyboardskabelon

Du behøver hverken kunne tegne eller skrive den færdige speak for at bruge vores storyboardskabelon til dit nye videoprojekt. Til gengæld kan skabelonen hjælpe dig med at få defineret dit budskab, og få styr på forløbet i din fortælling.

Det bedste råd vi kan give dig - inden du går i gang eller når du har tænkt dine tanker og lavet et udkast - er at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med hele processen fra budskab, storyline, illustreret storyboard til en flot færdigproduceret video - uanset om det er en animationsvideo eller live action.

Bestil vores storyboardskabelon ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. HUSK at skrive "Storyboard" i emnefeltet.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Gode råd er guld værd

  Vi hjælper både med rådgivning og udarbejdelse til hvilken video der passer bedst til dig og din virksomheds behov – og vi guider dig til hvordan I får mest ud af animationsvideoen.

  Koster video en bondegård?

  Nej langt fra. Men vi arbejder seriøst for at din video bliver en succes. Og ser du kun på prisen, og når din video ikke din målgruppe, er hele investeringen tabt. Vi arbejder med målgruppe, marked og konkurrentsituation, før vi laver videoen, så din video rammer kunderne med størst mulig gennemslagskraft.

  Prisen vil afhænge af mange ting alt efter hvad indholdet skal være. I produktion af en animationsvideo indgår blandt andet: storyboard og manuskript, udvikling af grafik, animation, indspilning af lyd, redigering, upload af video til Youtube, Vimeo eller tilsvarende tjeneste.

  Din video skal være unik!

  Hos animationsvideo.dk udvikler vi en individuel stil og grafik, der matcher din virksomheds profil. Så er videoen i fuld harmoni med dine øvrige budskaber og ligner ikke noget, dine konkurrenter kan frembringe.

  Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi har gjort mange kunder glade og tilfredse gennem tiden. Det tror vi er fordi, at vi løser hver en opgave individuelt. Vi sætter os grundigt ind i, hvem lige præcis dig, din virksomhed og jeres brand er – og hvad jeres produkt kan. Når vi udvikler videoen, lægger vi vægt på, at den passer til jeres virksomheds visuelle identitet og jeres øvrige kommunikation. Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at det er dig, videoen repræsenterer. På den måde får I et unikt resultat, som skiller jer ud fra konkurrenterne.

  Er du til samarbejde?

  Som beskrevet skal din video have samme visuelle identitet som din virksomhed, og den skal hænge sammen med din øvrige markedsføring, samt give lyst til at dele. Vi insisterer på et grundigt forarbejde sammen med dig, så dine budskaber kommer til at leve.

  Det kan I bruge en animationsvideo til

  En animationsvideo kan bruges til mange forskellige formål, og som regel er den et godt virkemiddel. I får maksimal effekt med en video, fordi I taler til mange af målgruppens sanser på én gang. Animationsvideoer kan blandt andet bruges i forbindelse med:

  • Branding
  • Produktlancering
  • Vejledninger
  • Intern træning
  • Præsentationer

  Firmafilm

  En firmafilm kan kommunikere de værdier og det grundlag, som din virksomhed bygger på, historien bag virksomheden eller jeres forretningskoncept.

  Firmafilm er med til at give nyt liv til din virksomhedskommunikation, og kan fx give et godt indblik i menneskene bag firmaet og hvad I står for på. Du kan bruge en firmafilm overfor kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere – eller til fremvisning af virksomheden.

  Præsentationsvideo

  En præsentationsvideo er et stærkt værktøj i din online eller digitale markedsføring, og der er næsten ingen begrænsninger for hvad du kan bruge den til.

  Du kan fx vise dine produkter, præsentere dine services, introducere din virksomhed eller formidle dit budskab og virksomhedens værdier over for kunder, potentielle samarbejdspartnere eller nye medarbejdere.

  Vi producerer videoer i 2D, 3D, live action eller et mix. Lad os rådgive dig om forskellen og hvilken løsning, som er bedst for dig.

  Skal vi hjælpe jer med en animationsvideo?

  Vi vil hellere end gerne hjælpe jer med en animationsvideo – fra ideudvikling til færdig produktion. Vi sidder klar til at høre om jeres idé, og herfra tager vi dig i hånden og begiver os mod målet. Vi har stor og bred erfaring med både idéudvikling og produktion, og vores kunder bliver glade for resultatet. Nogle af dem, vi allerede har hjulet, er:

  • Region Hovedstaden
  • Wolters Kluwer
  • SiccaDania
  • Dansk Center for Organdonation
  • Ferring Lægemidler
  • Center for Voldtægtsofre
  • Det Nationale Sorgcenter
  • Alfa Laval
  • Employment Care
  • RTX
  • Novartis
  • Nettolager
  • Og mange flere

  Vi ser frem til at sætte billeder og lyd på jeres projekt!

  Ring nu og få en snak om din næste video - 21 81 70 08