Mangler du kommunikationsløsninger? Gå til friendly-cph.dk

TEST 4

Om animationsvideo

Animationsvideo blev startet i 2011, og har gennem årene ideudviklet og produceret et utal af videoer til tilfredse kunder. Glade kunder er din garanti for kvalitet til tiden.

Vi har vores rødder i reklamebranchen, og dermed ligger kommunikation og kreative løsninger i vores DNA. Det betyder også, at vi involverer os meget i din opgave og tænker din video ind i en større sammenhæng. For os handler det ikke kun om at løse en opgave men om at levere en løsning, som skaber effekt. Og vi gør det med hjerte og ærlighed.

5748
Gitte Corfitzen
Ejer og projektleder
Erfaren projektleder, arbejder nationalt og internationalt for kunder både BtB og BtC. Yder gerne lidt ekstra for at sikre succesen. Styrer alle projekter både internt og eksternt, overholder altid pris og tidsplaner.
5612
Henrik Sanderbo
Tekst & Koncept
Erfaren profil, der sætter ord på blandt andet koncepter, manuskripter, speak og hele viften af kampagne-elementer, online og offline. Gør det indviklede enkelt, og det enkle interessant gennem ord, der inspirer til handling og holdning.
5625
David Lalley
Precision thinking is pivotal for market positioning and effective messaging.
I develop ideas, creative concepts, strategic frameworks, messaging structures and killer wordings. And I’m right at home in complex, technical stuff...
5897
Jacob Linnemann Lange
Motion Designer
Designer og animerer i 2D og 3D. Alt fra produktfilm til visuelle effekter i filmproduktioner. Han har mange års erfaring fra bureau, hvor han bl. a. har arbejdet for en del større internationale kunder.
5893
Morten Stern
Kompetencer: Primært al slags illustration herunder speciale i isometri. Dertil grafisk design med alt fra logo til brochurer og emballager samt art direction, idéudvikling og eksekvering. Illustrator og Photoshop, herunder billedbehandling samt lidt InDesign.
5899
Oliver Randorff
Motion design & karakter animation
Fortæller historier og forklarer koncepter gennem bevægelse af grafik. Specialiserer sig i animation af karakterer og explainer videoer.
5847
Jens Appelberg
Jens er grafisk designer og art director med mange års erfaring inden for branding, kreativ kommunikation, grafisk design, art direction. En dreven kreativ, der tænker både konceptuelt og strategisk.
5855
Lotte Ploug
Vores regnskabsassistance gennem +20 år, med mange års erfaring, altid positiv og fleksibel. Lotte er desuden erfaren og certificeret life coach, metakognitiv stress coach og tankefeltterapeut.
5849
Regitze Reimer Rønneberg
In-house praktikant,
i uddannelse for multimediedesign.
Kompetencefelter ligger inden for design og kodning; herunder UI, re-design og informationsarkitektur.
5911
Kasper Randorff
Visual artist
Kasper brænder for godt, gennemtænkt og lækkert design og har altid sat en ære i at skabe den bedste løsning for kunderne baseret på viden tilsat kreativ opfindsomhed og en indgående forståelse for håndværket.
5626
Mette Skov
Film instruktør og manuskriptforfatter. Har instrueret film og TV-serier til DR og Viaplay, samt flere explainer videoer. Mette illustrerer, animerer og laver compositing.

Ring nu og få en snak om din næste video - 21 81 70 08